Bahmu vrea sa-l faca gelos pe Prigoana

Adriana Bahmuţeanu (38 de ani) e mândră nevoie mare de noua ei siluetă, iar faptul că a slăbit 15 kg îi dă încredere. Ieri, la judecătoria unde are loc divorţul său de Silviu Prigoană (49 de ani), Bahmu a intrat în curtea instituţiei la braţul unui ziarist, chiar sub ochii fostului deputat.
Zâmbitoare şi plină de viaţă, Adriana Bahmuţeanu a sosit încă de la primele ore ale dimineţii la judecătorie, pregătită, după cum a susţinut, să pună punct mariajului cu fostul deputat Silviu Prigoană. Îmbrăcată frumos, cu fustă mini de culoare neagră, Bahmu a părut mândră de noua sa siluetă şi n-a avut nici o reţinere în a trimite săgeţi către fostul partener.
Mai întâi, l-a lovit pe Prigoană în ceea ce priveşte legătura cu copiii lor, lăsând să se înţeleagă că Eduard şi Maximus apreciază mai mult relaţia cu bărbaţii prieteni de familie decât cu propriul tată. În timp ce magistraţii ce le judecă divorţul au luat o pauză, vedeta a profitat de faptul că Prigoană s-a refugiat în maşina parcată chiar în faţa judecătoriei şi, conştientă că e urmărită de privirile acestuia, şi-a etalat formele în drum spre uşa instituţiei, însă nu oricum, ci la braţul ziaristului pe care susţine că micuţii ei îl numesc “tăticul lor special”.

Author:

Facebook Comment