Royal Rumble cel mai tare meci

Royal Rumble - Luni, 28 ianuarie, de la ora 3 cel mai tare meci
Are cel mai important titlu din wrestling de 434 de zile - nimeni nu a reusit o asemenea performanta in ultimii 30 de ani! Omul caruia i-a fost taiat microfonul are un meci pe viata si pe moarte la Royal Rumble! CM Punk promite sa devina cel mai tare campion din istorie insa trebuie sa treaca peste The Rock pentru a reusi asta!

In 2012, i-a invins la Hollywood pe Jason Statham si Vin Diesel cand a castigat premiul pentru cel mai tare actor din filmele de actiune! In wrestling, l-a batut pe John Cena la cel mai important show, Wrestlemania! Acum, The Rock se intoarce cu un singur scop - sa devina pentru prima data dupa 10 ani campion WWE! Pentru a reusi asta, trebuie sa-l invinga pe cel mai longeviv campion WWE din ultimii 30 de ani, CM Punk.
E meciul pe care il astepti un an! E lupta in care nimeni nu poate anticipa castigatorul! 30 de oameni intra in ring pentru o sansa unica de a fi in Main Event la Wrestlemania! Meciul Royal Rumble e plin de vedete in acest an - fosti castigatori precum Randy Orton, Sheamus sau John Cena se lupta cu tineri care viseaza la victoria carierei precum Dolph Ziggler sau The Miz ! Numai unul poate castiga meciul

Big Show si-a pierdut titlul mondial insa vrea sa-l recupereze - are meci impotriva noului campion mondial, Alberto del Rio!

Author:

Facebook Comment