Bratara care monitorizeaza fiecare miscare

Viteza, lungimea, numarul de calorii arse in timpul jogging-ului sunt informatiile pe care noul gadget dezvoltat de Nike le ofera instantaneu.
Nike a lansat un nou dispozitiv pentru oamenii cu o viata sportiva bogata, Fuel. Bratara are un accelerometru care monitorizeaza fiecare miscare a celui care o poarta, informatiile despre distanta parcursa si viteza, precum si numarul de calorii arse, fiind disponibile la o simpla atingere de buton.

De asemenea, gadget-ul "ii spune" posesorului si cat "NikeFuel" a consumat, acest "carburant" fiind rezultatul combinatiei dintre viteza, felul miscarii (mers sau alergat) si distanta parcursa. Mai mult, datele acestea pot fi comparate cu cele din zilele, saptamanile, lunile sau anii precedenti si chiar cu ale altor utilizatori.

Nike+ Fuel ofera si trei praguri de efort (activitate redusa, medie sau intensa) in functie de greutate, inaltime si sex, praguri ce pot fi atinse fara probleme de utilizatori. Dispozitivul poate fi comandat din Marea Britanie pentru pretul de 129 de lire sterline.

Author:

Facebook Comment