Castigatorii Concursului uCoz

Dupa aproape 4 luni de la lansarea uCoz City Grant, un proiect prin intermediul caruia webmasterii romani erau invitati sa creeze website-uri sau portaluri ale oraselor si regiunilor proprii, s-au anuntat si premiat castigatorii concursului organizat in cadrul acestuia.

Scopul general al proiectului a fost amplificarea vizibilitatii in mediul online a oraselor si regiunilor din Romania, precum si cresterea popularitatii uCoz in randul webmasterilor. Astfel, conditia principala a participarii a fost ca website-urile sa fie realizate prin intermediul sistemului uCoz si sa aiba un continut original ridicat calitativ. Valoarea totala a premiilor acordate de uCoz Media a fost de aproximativ 4000 de EUR.

Din cele peste 30 de proiecte inscrise initial in proiect, au fost selectate si premiate cele mai bune 7 website-uri ale oraselor din Romania.

Astfel, castigatorii Concursului uCoz City Grant sunt:

constanta.ucoz.net pentru cel mai bun design si alba-iulia.ucoz.com pentru al doilea cel mai bun design;

brailacom.tk pentru cel mai informativ website iar, locul secund a fost acordat la doua website-uri: caransebes.do.am si brasov.ucoz.org;

city-constanta.ucoz.com pentru cel mai popular website pe retelele sociale;

Castigatorul Concursului City Grant este webmasterul care a realizat website-ul orasului Cluj-Napoca, http://clujnapoca.ucoz.ro.

uCoz este un sistem prin intermediul caruia se poate creea un website, blog sau forum gratuit, disponibil si in limba romana din iulie 2011.
Despre uCoz Media

Lansata in 2005, dupa 1 an de dezvoltare, de catre doi antreprenori ucraineni. Compania are 60 de angajati, 3 Birouri - Moscova, Sankt Petersburg (Rusia) si Cherkasy (Ucraina).

In prezent, exista peste 1.000.000 de utilizatori activi, acelasi numar de site-uri, 16 limbi disponibile si peste 150 de milioane de accesari zilnice ale site-urilor din sistem.

Investitori strategici: Grupul mail.ru si DST

Author:

Facebook Comment