Ce emisiuni apar pe ecran in 2013?

În această primăvară, telespectatorii vor avea parte de o mulţime de show-uri de talente, în care oameni obişnuiţi sau vedete (după caz) îşi vor arăta măestria în dans, gătit, cântat şi alte activităţi mai mult sau mai puţin obişnuite.
Ce emisiuni apar pe ecran in 2013?
Românii au talent - sezonul 3
De la mijlocul lui februarie, blockbusterul entertainmentului, "Românii au talent", se întoarce cu cel de-al treilea sezon.
Masterchef reloaded Din 5 martie, telespectatorii PRO TV vor prinde din nou gustul competiţiei în cel mai savuros show culinar al momentului, "MasterChef".
Din 28 februarie, ţara o arde din nou pe comedie! Serialul "Las Fierbinţi" se întoarce cu cel de-al treilea sezon care aduce şi mai multe glume şi scene ce vor smulge hohote de râs, actori noi şi o muzică specială.
România dansează la Antena 1
Antena 1 va găzdui "România dansează", un talent-show care are la bază formatul britanic "Got To Dance". Noua emisiune, al cărei prezentator va fi Jorge Papageorge şi la care pot participa oameni obişnuiţi, indiferent de vârstă şi pasionaţi de orice stil de dans, debutează în această primăvară. Marele premiu al concursului este de 50.000 de euro.
Crezi că eşti normal? Află de la Kanal D Din 2 februarie, la Kanal D începe o nouă emisiune-concurs, "Crezi că eşti normal?", prezentata de Tili Niculae şi Escu, în fiecare sâmbătă de la ora 21.00.
Ernest revine cu noi sezoane ale emisiunilor sale Cel de-al şaselea sezon al emisiunii "Ochii din umbră" poate fi urmărit din 17 februarie, la Kanal D. İmpreună cu un detectiv particular, vedeta Kanal D investighează o nouă serie de cazuri incitante, cazuri de infidelitate, de trădare.
Din 27 februarie, Liviu Vârciu învârte Roata norocului
Liviu Varciu şi Ana Maria Barnoschi, asistenta emisiunii, au pregătit pentru noul sezon premii substanţiale, în bani şi produse, dar şi divertisment cu muzică şi foarte mult umor.

Author:

Facebook Comment