Crazy Wolf cu și fără zahăr

Te-ai uitat vreodată pe ingredientele produselor preferate pe care le consumi? Încercăm de acum înainte să postăm ingredientele celor mai cumpărate produse din magazine. 

Începem cu o băutură energizantă, ieftină și cu un nume atrăgător, Crazy Wolf. Se prezintă în 2 sortimente, cu și fără zahăr. 
Ce conține Crazy Wolf fără zahăr:
Băutură energizantă carbogazoasă cu cofeină, taurină și vitamine. Cu îndulcitori. Conținut ridicat de cafeină (32 mg/100 ml). Ingrediente: apă, acidifianți: (acid citric, citrat de sodiu); dioxid de carbon, taurină (0,4%), inositol, aromă, cafeină  (0,03%), coloranți: (caramel cu sulfit de amoniu, riboflavină); vitamine [niacină (vitamina B3), acid pantotenic (vitamina B5), vitamina B6, vitamina B12]; îndulcitori: (aspartam, acesulfam K); conservanți: (benzoat de sodiu, sorbat de potasiu). Conține îndulcitori. Conține o sursă de fenilalanină. Nu se recomandă copiilor, femeilor însărcinate, mamelor care alăptează și persoanelor cu sensibilitate la cafeină. Nu conține alergeni sau organisme modificate genetic. A se păstra la loc uscat și a se feri de acțiunea directă a razelor soarelui. Se servește rece. Țara de origine: Polonia.
Preț: 2 lei/500 ml.

Author:

Facebook Comment