Decesul a 5 persoane si cantaretul Grasu XXL implicat

In noaptea de Sambata spre Duminica un cumplit accident s-a petrecut pe DN7 ,acesta s-a soldat cu decesul a 5 persoane , implicat si cantaretul de rapp Grasu XXL Accident.

Accidentul a avut loc intre un microbuz si un autoturism care s-au lovit frontal , cumplita tragedie a avut loc intre Ramnicul Valcea Si Sibiu la kilometrul 190-480 de metri, în zona localităţii vâlcene Călimăneşti. Circulaţia a fost întreruptă timp de două ore şi un sfert din cauza accidentului rutier produs în jurul orei 0:45. Din cercetări a reieşit că, din cauza neadaptării vitezei în condiţii de carosabil umed, un autoturism a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu o autoutilitară.
Pasagerii autoturismului nu au avut nici o sansa , toti 5 au decedat pe loc , autoturismul a ajuns pe contrasens si a fost lovit in plin pe lateral , de microbuzul care se deplasa corespunzator.
Cei de la echipa de descarcerarea s-au chinuit 2 ore sa-i scoata pe cei cinci din fiarele contorsionate ale autoturismului cu numere de bulgaria , sperand ca vor mai gasi un supravietuitor ,dar in zadar la finalul operatiunii s-a constatat ca toti pasagerii in numar de 5 ai autoturismului erau decedati.
De cealalta parte in microbuzul care a lovit autoturismul se aflau 3 tineri printre care şi cântăreţul de hip-hop, Grasu XXL. Cu toţii au fost transportaţi la spital. Medicii au declarat că au traumatisme cranio cerebrale, dar vieţile lor nu sunt în pericol.

Author:

Facebook Comment