Elena Băsescu vrea o sarcina usoara

Elena Băsescu, fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu, a vorbit, sâmbătă dimineaţă, pentru prima dată despre sarcina sa.

Ea a admis că este însărcinată într-o lună şi jumătate şi că deocamdată nu s-a gândit la numele copilului, singurul lucru pe care şi-l doreşte fiind ca acesta să fie sănătos.

"Îmi doresc o sarcină uşoară, ca să îmi pot continua activitatea de la Bruxelles. Sarcina are o lună jumătate, 7 săptămâni, este prea devreme pentru a ştii ce sex are bebeluşul. Până la trei luni vreau să fie precaută pentru a se diminua riscurile unei sarcini oprite din evoluţie. Nu m-am gândit încă la nume, este prea devreme. Când ştiu câte complicaţii pot exista, îmi doresc doar ca bebeluşul să fie foarte sănătos. Aşteptăm să treacă cele trei luni, când sarcina se fixează", a spus Elena Băsescu, la RTV.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu s-au căsătorit, în septembrie 2012, la câteva zile după revenirea la Palatul Cotroceni a preşedintelui Traian Băsescu, care a fost suspendat două luni în vara anului trecut.

Author:

Facebook Comment