Meteoritul din Rusia a fost distrus de ozn-ui (lol)

Ghenadi Belimov, un renumit expert rus în domeniul cercetărilor privind Obiectele Zburătoare Neidentificate (OZN) şi fenomenele paranormale, a declarat că meteoritul care a explodat vineri deasupra Munţilor Urali, în zona oraşului Celiabinsk, rănind circa 1500 de persoane şi producând pagube materiale estimate la aproximativ 33 milioane de dolari, a fost doborât de un OZN, ceea ce i-a salvat pe pământeni de la moarte sigură, potrivit ediţiei din Volgograd a săptămânalului rus Argumentî i Faktî. Belimov dispune de o înregistrare video cu momentul exploziei bolidului, afirmând că aceasta probează că versiunea sa nu este o simplă ficţiune. Înregistrarea puţin cunoscută arată că meteoritul de la Celiabinsk a explodat şi s-a dezintegrat în straturile inferioare ale atmosferei nu întâmplător, ci datorită impactului cu un obiect neidentificat, citează AGERPRES. De altfel, la o vizionare mai atentă se poate vedea cum un obiect luminos de dimensiuni nu prea mari loveşte mingea incandescentă, bolidul, înaintea declanşării exploziilor, potrivit publicaţiei menţionate. Teza sa nu este confirmată însă şi de alţi experţi sau specialişti în domeniul astrofizicii.
„Cred că noi oamenii de pe Pământ şi cei din Rusia, în special, am avut încă o dată mare noroc”, consideră Belimov, care spune că a primit înregistrarea video în care se vede „clar” intervenţia forţelor extraterestre în beneficiul pământenilor de la un fost inginer din domeniul spaţial-militar, care trăieşte în prezent într-o suburbie a Moscovei.

Între timp, a fost stabilit locul de unde a venit meteoritul care a explodat deasupra munţilor Urali. Conform unui cercetător finlandez, care a avut acces la datele satelitului SPOT 5, bolidul ar proveni din constelaţia Pegasus, situată la aproximativ 150 de ani lumină de sistemul nostru solar, conform site-ului proiectului finlandez de sondare cu unde radio a atmosferei KAIRA.

Author:

Facebook Comment