Miere face minuni pentru organism

Se spune ca mierea este nectarul vietii. Medicament, rasfat dulce si simbol al iubirii, mierea a fost descoperita inca din timpuri stravechi si folosita pentru pentru proprietatile ei miraculoase.
In forma sa naturala, mierea este bogata in minerale, vitamine, enzime, aminoacizi si carbohidrati. Gatita insa, prin fierbere, isi pierde multi dintre acesti nutrienti, ei transformandu-se in celule toxice, daunatoare organismului.
Rermediu natural, poate vindeca raceli, dureri in gat, rani, ulcer, este utila in dieta si o binefacere pentru piele.
Iata cateva leacuri cu miere care te vor ajuta sa te vindeci natural:

Pentru obezitate, tensiune arteriala si colesterol ridicat, bea dimineata pe stomacul gol o cana cu apa fierbinte in care ai adaugat miere si un strop de otet. Medicii naturisti spun ca mierea reduce stratul de grasime din organism si, implicit, colestertolul si tensiunea arteriala vor fi si ele diminuate.
Pentru vindecarea ulcerului cutanat, se recomanda aplicarea mierii direct pe zona afectata, cu putin tumeric. In cazul ulcerului bucal, aceasta combinatia provoaca salivatie si astfel se vor elimina toxinele. Pentru tratarea ulcerului intern, se beau doua cani de lapte indulcit cu miere, in fiecare zi, astfel arsurile stomacale vor disparea.
Circulatia sangelui poate fi imbunatatita daca bei de doua ori pe zi un mix format dintr-o  lingurita de miere amestecata cu o lingurita rasa de scortisoara.
Ranile deschise sau zgarieturile pot fi tratate cu un pansament de miere, cu rol dezinfectant, aplicat direct pe zona afectata. Spala rana abia diminerata, dupa ce mierea, si-a facut efectul.
Daca esti racit, bea cat mai multe ceaiuri calda indulcite cu miere si vei cunoaste efectele miraculoase ale mierii. Pentru sinusuri se recomanda un tratament cu miere si suc de ghimbir, baut de trei ori pe zi. Daca ai ameteli, indigestii ori senzatii de voma, incearca o limonada indulcita cu multa miere, de doua ori pe zi.
Daca incerci sa te lasi de fumat, incearca sa mananci ananas indulcit cu miere. Aceasta combinatie reduce pofta de fumat si te ajuta sa reduci din tigarile zilnice.

Author:

Facebook Comment