Minciuni pe care le spun fetele

Minciuna nu este un lucru tocmai bun, insa de multe ori in viata oamenii sunt tentati sa minta pentru a iesi din incurcaturi. De pilda, femeile se folosesc de minciunele nevinovate mai tot timpul.
1. De cele mai multe ori cand sunt asteptate, femeile dau replica “sunt aproape gata” si astfel rostesc o minciuna nevinovata, fara sa-si dea seama.
2. “Nu voi suferi niciodata dupa un barbat” este o minciuna pe care femeile si-o impun in minte, cu toate ca realitatea este intocmai opusul acesteia.
3. Femeile orgolioase au tendinta sa minta ca sa-si ascunda suferinta. Acestea isi ascund problemele dupa o fraza de genul: “Sunt bine, nu am nimic!”.
4. Multe femei se lauda ca pentru ele intr-o relatie “Nu conteaza cati bani castiga el”, cand de fapt aceasta minciuna doar le amageste.
5. Pentru a evita un conflict cu partenerul din cauza unui articol vestimentar prea scump, femeile isi mint barbatii ca au prins o “reducere de neratat”.
6. In general femeile care sunt intr-o relatie serioasa, au tentatia sa se prefaca in prietena ideala si le sugereaza barbatilor sa le marturiseasca orice secret pentru ca ele nu se supara si nici nu obiecteaza ceva.

Author:

Facebook Comment