Pattie Mallette mama lui Bieber a fost consumatoare?

Pattie Mallette i-a povestit fiului că a renunţat la prafuri şi alcool când a rămas gravidă cu el

Incredibil! Mama lui Justin Bieber, Pattie Mallette, a fost o drogată în tinereţe! Fiul ei a aflat şocat vestea că mama lui a consumat şi distribuit dro­guri în adolescenţă din cartea pe care aceasta a publicat-o despre viaţa ei. „Chiar şi aşa, eu tot o iubesc pe mama!“, a spus Bieber.

Pattie Mallette, în vârstă de 37 de ani, provine dintr-o familie destrămată: tatăl ei era un alcoolic violent, iar mama ei o femeie rea, care nu avea nici un fel de sentiment matern pentru copiii ei.

Până la vârsta de 17 ani, ea era deja dependentă de droguri şi alcool. Ca să-şi poată cumpăra droguri, ea se ocupa şi de distribuirea lor pe stradă.

La un moment dat, când viaţa ei ajunsese într-un punct aproape mort, a încercat să se sinucidă, aruncându-se în faţa unei maşini. A supravieţuit, dar s-a apucat din nou de droguri. Pattie a aflat apoi că aşteaptă un copil: „Am ştiut că trebuie să-l păstrez. Ştiam că trebuie să dau tot ce era mai bun în mine". Ea îşi povesteşte viaţa în noua ei carte „Povestea mamei lui Justin Bieber". Apoi, pe 1 martie 1994, a venit pe lume Justin, care îşi iubeşte mama, necondiţionat de ce s-a întâmplat în tinereţea ei.

Author:

Facebook Comment