Selena Gomez la brat cu un prieten bun de-al lui Bieber

Selena Gomez a fost fotografiata duminica seara la bratul unui tanar si fotografia a ajuns imediat pe primele pagini ale tabloidelor de peste Ocean. Motivul este simplu: barbatul nu este altul decat cel mai bun prieten al fostului ei iubit, Justin Bieber. Se pare insa ca Justin nu trebuie sa-si fac griji pentru ca Alfred Flores, tanarul in cauza, a fost, pur si simplu, un gentleman.
In varsta de 25 de ani, Alfred, o conducea pur si simplu pe Selena la masina, dupa o petrecere care a durat pana tarziu in noaptea de duminica spre luni.

Cei doi au fost impreuna cu un grup de prieteni la after party-ul Warner Music Group/In Style 2013 la Chateau Marmont, in L.A. 

Selena, care a purtat o fusta lunga, trasparenta, cu slit adanc si un top sexy, care i-a lasat abdomenul la vedere a avut si o pereche de pantofi cu toc inalt, motiv pentru care a avut, probabil, nevoie de bratul tanarului.
Nu este insa pentru prima data cand cei doi nasc barfe dupa ce au fost surprinsi impreuna. Selena si Alfred au mai fost fotografiati impreuna vara trecuta, la petrecerea aniversara a lui Ashley Tisdale din Malibu. Cei doi au spus insa ca relatia lor este strict una platonica.

Lean on me: Disney star Selena Gomez took the arm of Justin Bieber's best friend Alfredo Flores while leaving a Grammy after party late Sunday night in LA

Author:

Facebook Comment