Sfaturi pentru cei care poarta lentile de contact

Sfaturi esentiale pentru persoanele care poarta lentile de contact!
In zile noastre, lentile de contact au devenit un accesoriu indispensabil multor doamne si domnisoare, care tin extrem de mult la imaginea lor.
Pana la aspectul fizic, trebuie sa te gandeasti mai intai la sanatatea ochilor tai, daca cumva este pusa in pericol de astfel de lentile.
De aceea, eu iti sugerez sa tii cont de cateva aspecte esentiale pentru sanatatea ochilor tai pe perioada cat porti lentile de contact. Iata sfaturile in acest sens:
1. In primul rand, trebuie sa ceri parerea unui medic oftalmolog daca ochii tai nu vor fi afectati in vreun fel pentru ca porti lentile de contact.
2. Igiena maxima cand iti introduci sau scoti lentilele de contact, deoarece risti sa te infectezi cu tot felul de microbi care duc doar la neplacutele infectii.
3. Ca orice produs, si lentilele de contact au un termen de valabilitate, astfel ca acestea trebuiesc purtate doar in perioada mentionata pe ambalaj.
4. Un aspect foarte important de stiut si de efectuat atunci cand porti lentile de contact: ochii au nevoie de o pauza de relaxare de cel putin 2 ore zilnic.
5. Foloseste picaturi de ochi pentru a nu permite lentilelor uscate sa-ti sgarie retina si sa-ti ingreuneze vederea.
Sunt niste sfaturi simple, dar care te vor feri de posibile probleme de sanatate, astfel nu le ignora! Purtarea lentilelor de contact este un lucru usor, dar poate crea probleme neplacute.

Author:

Facebook Comment