Smartphone transparent? Cine ar cumpara asa ceva

Reprezentanţii companiei taiwaneze Polytron Technologies au anunţat că lucrează în prezent la un smartphone transparent, care va fi lansat pe piaţă la sfârşitul acestui an.

Smartphone-urile fac parte din categoria gadgeturile care au împins la extrem dezvoltarea tehnologică. De la procesoare tot mai puternice la dimensiuni tot mai mici şi pînă la ecranul OLED flexibil, orice barieră tehnologică a fost depăşită şi orice "vis" al proiectanţilor a prins viaţă, mai devreme sau mai târziu. Ultimul concept apărut frizează însă imposibilul - este vorba de device-urile transparente. Iubitorii de science-fiction au, de acum, următorul target de achiziţie, Polytron Technologies prezentând un prototip al telefonului viitorului.
Telefonul transparent este confecţionat dintr-o sticlă specială, existând o mică zonă netransparentă unde vor fi "înghesuite" componentele vizibile: bateria, SIM-ul şi cardul de memorie.
Prototipul nu are instalat niciun software, fiind destinat "atragerii" investitorilor şi a dezvoltatorilor către tehnologia propusă de Polytron Technologies.

Author:

Facebook Comment