Un cerşetor bun este vazut de cel de sus

Billy Ray Harris, un american care îşi câştigă existenţa cerşind, s-a îmbogăţit datorită unui gest frumos pe care l-a făcut faţă de o femeie care îi oferise mărunţiş.

Un cerşetor s-a îmbogăţit după ce a returnat un inel cu diamant pe care o femeie îl scăpase din greşeală în recipientul cu mărunţiş al hoinarului. Sarah Darling din Kansas, Missouri, a vrut să îi dea bani lui Billy Ray Harris, dar nu şi-a dat seama că inelul ei de logodnă era amestecat cu monedele, aşa că i-a lăsat cerşetorului şi bijuteria. Când bărbatul a văzut inelul cu diamant s-a gândit să îl păstreze până când va avea ocazia să îl returneze.
Femeia s-a întors a doua zi, iar cerşetorul i-a dat înapoi inelul. Drept mulţumire, ea şi soţul ei, Bill Krejci, i-au oferit acestuia 60 $.
Krejci, care lucrează ca web designer, a fost atât de impresionat de gestul cerşetorului încât a decisa să îl ajute mai mult şi a pornit o campanie numită GiveForward, prin care strânge donaţii pentru cerşetor până pe 15 mai.
Până acum, Billy Ray Harris a primit peste 15.000 de dolari de la cei care au aflat că el returnase inelul cu diamant.

Krejci estimase că în urma donaţiilor vor fi strânşi în jur de 1.000 $, iar acum încearcă să îl găsească pe cerşetor pentru a-i spune ce turnură neaşteptată a luat această situaţie. El nu a mai fost găsit în locul în care cerşea iniţial, iar Krejci se gândeşte la o metodă cât mai bună de a-i oferi banii lui Harris, astfel încât să nu îi pună în pericol siguranţa. Web designerul speră doar că Billy Ray Harris, a cărui viaţă s-ar putea schimba în urma acestei campanii, să facă ceva util cu suma primită.

Author:

Facebook Comment