Alimente care ne fac memoria mai buna

Stilul de viaţă şi alimentaţia influenţează memoria aşa că îţi spunem care sunt cele mai sănătoase alimente pentru o minte brici.
Decat sa apelezi la tratamente pe baza de medicamente, poti sa ai putere de concentrare mai buna cu ajutorul fructelor si legumelor.

Strugurii


Pe langa faptul ca sunt gustosi, strugurii reprezinta o sursa bogata de antocianina, antioxidanti si quercetina care te ajuta sa fii mai agil din punct de vedere psihic. Este recomandat sa consumi struguri inchisi la culoare si cu coaja cu tot. Poti incerca sa mananci un strugure dimineata la micul dejun si vei remarca efectele.

Merele

Incearca sa consumi mere zilnic deoarece au un efect de imbunatatire si stimulare a memoriei. Contin doi antioxidanti puternici, antocianina si quercetina, fiind recomandat sa le consumi cu tot cu coaja.

Mierea de floarea-soarelui

Mierea de floarea-soarelui este singura care contine lecitina in stare pura, fiind indicata mai ales elevilor, studentilor care au mult de invatat, dar si persoanelor in varsta. Se recomanda doua-trei lingurite pe zi.

Apa

Trebuie sa cunosti faptul ca fara apa suficienta, creierul nu poate functiona asa cum trebuie. De aici provin de cele mai multe ori durerile de cap si dificultatea de a ne concentra asa cum trebuie

Author:

Facebook Comment