Aloe vera minuni pentru imunitate

Este cunoscut faptul că aloe vera face minuni. Sub formă de gel, de pastile sau chiar în stare naturală, planta ajută în problemele de digestie, cancer, chiar răni sau constipaţie.
În uz extern ea poate fi utilizată pentru arsuri şi răni uşoare, herpes genital şi labial, psoriazis, arsuri solare, practic pentru orice "bubă", pentru combaterea vergeturilor etc.
În uz intern aloe vera poate fi folosită pentru a trata gastritele, ulcerul şi colita ulcerativă, constipaţia, stimulează sistemul imunitar, accelerează şi normalizează metabolismul, regenerează vilozităţile intestinale şi detoxifică organismul etc.
Iată o reţetă uşor de făcut acasă: un sfert de pahar de suc de Aloe, adăugat la trei sferturi de pahar de suc de mere în fiecare zi. Iar, dacă ai probleme intestinale serioase, se recomandă două porţii de suc de Aloe cu suc de mere. Este indicat să respecţi indicaţiile precizate pe ambalajul sucului de Aloe şi să urmezi tratamentul în funcţie de instrucţiuni sau de recomandarea medicului tău.

Author:

Facebook Comment