Bahmuţeanca si Dry Cooker

Din reclama am observat ca poti gati foarte sanatos cu aceste tigaie, deoarece nu e nevoie sa folosesti decat o picatura de ulei, sau in unele cazuri chiar deloc.
După ce au folosit-o pe Mirabela Dauer, băieţii s-au orientat pe Adriana Bahmuţeanu, nouăzeci spre o sută de kilograme, fosta nevasta a lui Progoana explică ce bine e să mănânci sănătos, dupa prima reclama cu tigaia Dry Cooker Adriana a mai fost chemata inca odata pentru a mai face o reclama recent in 2013 si cu mai multa seriozitate si credibilitate.
Balenuţa machiată strident spune că poate dărâma munţii cu tigaia asta, mananci un peste cu gust de peste ca pe vremea bunicii da ce pestele din ziua de azi nu e bun, adica nu mirosi a chiftele in pat cand dormi langa barbat si mai multe vrajele de ale lui Bahmu pentru a imbarliga lume sa cumpere aceasta cratita.
Eu n-as da banii pe asa ceva. De ce? E prea scumpa Nu este cine stie ce este doar o tigaie. Tigaile cu ceramica fara teflon sunt bune, teflonul la temperaturi inalte este toxic
Si nu sunt de acord cu reducerea acestei tigai adica daca cumperi 2 tigai pretul este de 199 lei adica 1 leu reducere oameni avari nu puteau sa lase la un milion jumate.
Nu am gasit pe net noua reclama 2013 cu Dry Cooker so vedeti pe Bahmu ce vorbeste de nu se opreste parca ii arata banii ala cu tigaia in spatele camerei sa fie convingatoare.

Author:

Facebook Comment