Ce bani se castiga din jocurile de pe facebook?

In cadrul GDC, compania Facebook a facut public un set de statistici reprezentative referitoare la popularitatea jocurilor pe reteaua sociala.

Game Developers Conference este de cele mai multe ori o conferinta dedica dezvoltatorilor de jocuri care profita de ocazie pentru a anunta ce urmeaza sa lanseze in urmatoare jumatate de an sau in urmatorul an. Interesant este faptul ca un oficial Facebook a iesit pe scena pentru a ne descrie in cifre cat de bine o duc jocurile online de pe Facebook si cati bani castiga dezvoltatorii unor astfel de jocuri, scrie playech.ro.

La o privire simpla, se pare ca in fiecare luna 250 de milioane de utilizatori se joaca jocuri pe Facebook. Zilnic, aproximativ 20% dintre vizitatori sunt angajati in acest viciu al jocurilor online pe reteaua sociala. Desi majoritatea jocurilor sunt gratuite in aparenta, peste 100 de dezvoltatori au incasat in 2012 sume de peste 1 milion de dolari de la Facebook. In total, catre creatorii de jocuri, gigantul in socializare a virat 2 miliarde de dolari intr-un singur an.


Author:

Facebook Comment