Cratere pamant aparute inexplicabil (poze)

Pamantul se transforma continuu si provoaca oamenilor numeroase neplaceri. Printre fenomenele cele mai infricosatoare se numara craterele ori gropile care apar din senin, uneori chiar si in mijlocul oraselor.
Ele sunt cauzate de multe ori inclusiv de furtuni violente care au loc in anumite regiuni ale planetei noastre.

Aceasta gaura imensa a aparut in Guatemala City, ea fiind creata de furtuna tropicala Agatha, in anul 2010.



Langa orasul american Pincher, statul Oklahoma, a aparut o gaura uriasa din cauza exploatarii de plumb si zinc din zona. Acest eveniment neplacut s-a petrecut in 2008.



Un locuitor din Daichengqiao, China, priveste cum pamantul s-a scufundat creand o structura cu o adancime de 50 m si un diametru de 150 m. 20 de case au fost distruse in 2010, atunci cand dezastrul s-a produs.



In Richmond, Vancouver (SUA), furtuna tropicala Gaston a produs numeroase pagube materiale si a ucis cel putin cinci oameni. Un intreg cartier istoric al orasului a fost distrus.



Fotografia a fost facuta in ianuarie 2013, in orasul Guangzhou, aflat in China. Gaura avea o adancime de 10 m. Din fericire, nimeni nu a fost ranit.



Structura uriasa din imagine a aparut in Daisetta, statul american Texas. In ea a fost inghitit echipamentul petrolier folosit pentru o exploatare, dar si numeroase masini.



Salvatorii incearca sa salveze oamenii prinsi in aceasta gaura care s-a format pe un santier din Sao Paulo, Brazilia, in anul 2007. Adancimea ei era de 40 de metri, in jur fiind declansata o alunecare de teren.


Author:

Facebook Comment