Cum se arunca americani in gol (video)

Un grup de oameni care cautau experiente pline de adrenalina s-au hotarat sa se arunce in gol, de la peste 120 de metri, doar cu o franghie, intr-un canion din Utah, SUA.

Toata aventura a fost filmata de producatorul de film Devin Graham, care a postat videoclipul pe Youtube. De marti, acesta are peste 1.6 milioane de vizualizari.

In film, nu se precizeaza locul ales de aventurieri, dar postul KSTU-TV, din Salt Lake City, mentioneaza ca acesta este undeva in sudul Utah.

Cei care au ales acest mod inedit de a avea parte de adrenalina au trebuit sa infrunte nu numai coborarea in gol, ci si temperaturile care se regaseau undeva sub zero grade Celsius. Totusi, datorita adrenalinei, acestia nu au prea simtit frigul. Aventurile grupului au fost filmate cu un elicopter, dar si cu camere atasate de echipamentul lor, pentru a le surprinde mai bine reactiile. Clipul, postat marti, pe 26 februarie, pe Youtube, a strans peste 4 milioane de afisari. Relatia dintre fata impinsa de pe stanca si prietenul ei nu a rezistat, insa, acestei aventuri. "Din pacate, Jessica si Creighton chiar s-au despartit acum cateva zile. Dar nu a avut nicio legatura cu impinsul de pe stanca

Author:

Facebook Comment