Google chemat in justitie sa dea explicatii

Companiei americane i se cer explicatii pentru faptul ca n-a schimbat termenii privind datele confidentiale ale utilizatorilor desi i s-a cerut acest lucru inca din luna octombrie a anului trecut.
Google are din nou probleme in Europa, probleme legate de felul in care strange datele celor care-i folosesc serviciile. Compania americana a schimbat termenii cu privire la datele confidentiale inca din luna martie a anului trecut, prima tara care a luat pozitie fiind Franta.
"In recomadarea din octombrie 2012, am cerut ca termenii companiei americane sa fie modificati pentru o mai buna proctectie a datelor clientilor. Constantam ca nici pana azi Google nu a luat masuri pentru a se alinia cerintelor Directivei 95/46/EC", se arata in plangerea semnata de 30 de oficiali europeni.
Americanii au schimbat "privacy policy" pentru a "pune la un loc" (spun ei) datele utilizatorilor a peste 60 de produse, printre acestea aflandu-se YouTube si GoogleMail. Compania nu a raspuns plangerii depuse de oficialii europeni.

Author:

Facebook Comment