Huidu revine la cronica se intoarce la prima tv?

Şerban Huidu revine pe sticlă, după un an şi jumătate de absenţă, timp în care s-a desfăşurat procesul în care a fost judecat pentru uciderea din culpă a trei persoane în accidentul de la Timişul de Sus. După o apariţie pasageră la începutul lui martie, în Cronica Cârcotaşilor de miercuri Huidu a apărut din nou pentru câteva secunde, zâmbind şi aprobându-şi colegii Mihai Găinuşă  şi Cătălin Dezbrăcatu.
Realizatorul TV Şerban Huidu a fost condamnat la patru ani de închisoare cu suspendare, pentru uciderea din culpă a trei persoane, în accidentul auto pe care l-a produs în 16 octombrie 2011. Instanţa a  dispus şi un termen de încercare de şase ani, perioadă în care lui Huidu i  s-a interzis să conducă.
În urma accidentului provocat de Huidu şi-au pierdut viaţa Ioan Garbis, Magda Drăghici şi Ştefan Lungu Balog, cei trei fiind colegi la o firmă din Braşov. În 16 octombrie 2011, ei se îndreptau cu un autoturism Dacia spre Aeroportul Otopeni. Şerban Huidu circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane. Huidu se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de doi şi patru ani şi cu bona acestora.

Author:

Facebook Comment