Iriver Shuffle, mp3 player pentru viitor

Chiar dacă majoritatea smartphone-urilor din ziua de astăzi au integrate în platforma lor operațională câte un mp3 player nimic nu se compara cu un device bun la care îțo poți asculta muzica în voie.
Pe piață există o serie de astfel de gadgeturi care mai de care mai ”impresionante”, fruntaș fiind totuși, în opinia noastră, iPod-ul de la Apple. Privind către viitor ne îndreptăm atenția către un fel de mp3 player care s-a r putea concretiza într-un device foarte foarte fain. Ne referim la viitor pentru că Iriver Shuffle este momentan doar la stadiu de proiect, însă, ideea din spatele lui este una extrem de faină.
Cei de la YankoDesign prezinta gadgetul ăsta drept un mp3 care ar putea să acapareze lumea iubitorilor de muzică datorită design-ului său inovativ. Spre deosebire de alte aparate din gama lui Iriver Shuffle este integrat în carcasa căștilor care bineînțeles vin la pachet cu gadgetul. Este o soluție simplă și mult mai mobilă pentru cei care își doresc să le dețină pe toate într-un singur gadget.
Pe lângă faptul că arata super bine Iriver Shuffle ar putea fi extrem de util pentru cei care au veșnica problemă cu căștile ce se încovoiază de după chei în geantă sau în buzunar. Conform sursei citate ideea de a inventa acest Iriver Shuffle a plecat exact de la aceasă problemă, iar designerul Jeongbeom Han și-a imaginat un device care nu va mai avea dilema încurcatului de fire.

Author:

Facebook Comment