Justin Bieber s-a umilit in fata lui Selena

De cand s-a despartit de ea, Justin Bieber nu face decat sa intre dintr-un scandal intr-un scandal mai mare. Astfel, constient fiind ca perioada in care a avut-o ca iubita a fost cea mai buna din viata lui si ca ea este singura care il poate tine in frau, Justin a facut o noua incercare de a o recastiga.

Potrivit CDL, idolul tuturor adolescentelor a fost zarit recent in fata casei Selenei Gomez, intr-un minivan negru, despre care se spune ca ar urmari-o aproape constant pe fosta vedeta Disney.

Potrivit surselor site-ului, Gomez ar fi vrut sa iasa din propria curte, insa masina i-a blocat calea, interzicandu-i astfel sa se deplaseze. Sigur, nu exista niciun alt mod mai romantic de a spune cuiva “te iubesc” decat sechestrand-o pe persoana respectiva.

Dupa aproximativ o ora, minivan-ul lui Justin s-ar fi miscat, iar artistul ar fi coborat si ar fi luat un catelus in brate. Al cui era micutul si care a fost scopul acetsui gest ramane necunoscut, insa cert este ca Bieber pare din ce in ce mai pierdut fara Selena.

Author:

Facebook Comment