Kate Middleton nu prea stie mai nimic

Frumoasă e, căsătorită cu un prinţ e, însărcinată e... dar are parte numai de necazuri. Kate Middleton a reuşit să strângă în jurul ei numai duşmani şi majoritatea fac parte chiar din familia regală, fiind rudele lui William.

Dacă problemele pe care Kate le are cu Camilla Parker, nevasta socrului ei, sunt bine cunoscute, mai nou apar din ce în ce mai des informaţii potrivit cărora ducesa nu se prea mai înţelege nici cu regina, care ne pare să o iubească aşa de tare pe brunetă.
După ce s-a zvonit că Elisabeta a II-a e încântată de faptul că ducesa are parte de un PR negativ, deoarece nu ar deranja-o să vină ziua când divorţează de prinţ, acum, publicaţia de scandal National Enquirer prezintă o nouă situaţie dificilă.
Se pare că ducesa şi-ar dori ca naşii bebeluşului să fie fratele şi sora ei, dar regina nici nu vrea să audă de aşa ceva. James (25 de ani) a renunţat la facultate, a deschis o afacere care e acum în faliment, iar Pippa (29 de ani) se implică deseori în scandaluri mondene şi a scris o carte despre gătit, de toată jena.
Regina şi-ar dori ca părinţii spirituali au viitorului moştenitor să fie nepoata ei, Beatrice, şi tatăl acesteia, prinţul Andrew, deoarece sunt de sânge nobil, au verticalitate şi duc o viaţă morală, astfel încât micuţul ar avea ce să înveţe de la ei.
Sperând să obţină ce vrea, gravida Kate Middleton a apelat la William, dar se pare că acesta este încă ţinut din scurt de bunica lui şi nu vrea să o supere, astfel încât nu i-a ţinut partea nevestei sale.

Author:

Facebook Comment