Lil Wayne are convulsii cerebrale din nou?

Rapperul american Lil Wayne a fost din nou spitalizat, dupa ce a suferit o noua criza declansata de convulsii cerebrale.
Muzicianul american s-a confruntat cu aceleasi probleme in toamna anului trecut. Pe atunci, Lil Wayne se afla intr-un avion care zbura pe ruta Texas-Los Angeles, in momentul in care a fost cuprins de convulsii. Avionul a operat o aterizare de urgenta in statul Lousiana, iar rapperul a fost internat la o clinica locala, unde a primit tratament medical de specialitate.
Dupa externare, Lil Wayne a dezvaluit faptul ca medicii i-au prescris sa ia in continuare medicamente impotriva convulsiilor cerebrale.
Potrivit unor surse citate de TMZ.com, rapperul a suferit o noua criza marti seara, dupa ce a filmat un videoclip la Los Angeles, si a fost internat la spitalul Cedars-Sinai. Muzicianul a fost externat dupa cateva ore, in dimineata de miercuri.
Incidentul s-a produs intr-o perioada destul de aglomerata pentru Lil Wayne. El urmeaza sa isi lanseze noul album, intitulat "I Am Not A Human Being II", pe 26 martie, pe care il va promova apoi printr-o serie de concerte.
Lil Wayne, in varsta de 30 de ani, se numara printre cei mai profitabili artisti actuali. Albumul sau "Tha Carter III" a fost cel mai vandut material discografic din 2008 in Statele Unite ale Americii si i-a adus rapperului cinci trofee la gala premiilor Grammy din 2009, inclusiv pentru cel mai bun album rap al anului.

Author:

Facebook Comment