Miley Cyrus inselata de mai multe ori de Liam?

Seara Oscarurilor a fost una de groaza pentru Miley Cyrus, care, dupa ce s-a distrat de minune la after party-ul organizat de Elton John impreuna cu prietenele ei Kelly Osbourne si Kim Kardashian, a aflat ca logodnicul sau si-a petrecut noaptea cu o alta actrita.

a doar cateva ore de la incheierea petrecerilor, paparazzi au publicat pe internet imagini cu Liam Hemsworth (Hunger Games), care pleca in miez de noapte de la un eveniment cu January Jones (Mad Men) intr-o locatie in care se presupune ca si-ar fi facut de cap.

"Dupa Chateau Marmont, cei doi au mers la o petrecere privata. January a stat numai langa el si spre dimineata i-a spus ca este extrem de chipes. El i-a raspuns ca nu poate sa faca asta acolo si mai apoi au fost vazuti iesind, tinandu-se de mana, si sarutandu-se pe unul dintre holurile vilei. Ea era beata, iar situatia nu parea deloc una potrivita", a dezvaluit o sursa pentru revista Life & Style Weekly.

Potrivit aceleiasi reviste, la auzul acestor informatii Miley ar fi luat-o pur si simplu razna si ar fi spus ca daca ar exista o dovada clara si de necontestat a infidelitatii lui Liam, ar anula nunta.

Author:

Facebook Comment