Minimax organizeaza o campanie concurs

Din 23 martie, Minimax va avea o noua imagine: atat logo-ul cat si cunoscutele personaje ale postului vor fi proiectate 3D, iar difuzarea canalului TV se va efectua in format 16:9, anunta un comunicat al postului tv. Noua infatisare debuteaza cu o campanie nationala, prin intermediul careia Minimax ii invata pe copii sa recicleze.
Incepand cu data de 23 martie si pana pe 5 mai, toti copiii vor putea participa la un concurs organizat de postuld  e televiziune, concurs dotat cu premii, insa si cu invataminte pentru cei mici.

Este vorba despre o campanie de reciclare distractiva in cadrul careia copIii vor folosi materialele reciclabile pentru a crea chiar mascotele postului de televiziune pentru copii. Mai apoi, parintii vor posta poze pe Facebook-ul Minimax cu noile creatii ale micutilor, iar pozele cu cele mai multe like-uri vor primi premii pe masura. Creativitatea copiilor este astfel stimulata, iar cei mici invata si ca materialele reciclabile pot fi folosite si in mod neconventional. In plus, premiile sunt destul de atractive, Minimax punand in joc premiul special constand intr-o vizita a celor patru mascote la gradinita sau scoala la care invata micutii castigatori. In plus, cele mai complexe si ingenioase lucrari vor fi recompensate cu 50 de biciclete, 75 de soft-uri educationale si 80 de enciclopedii.

Author:

Facebook Comment