Musli Vitalis concurs 2013

Musli Vitalis ne incanta diminetile cu cerealele integrale extrem de delicioase si satioase, dar iata ca acum ne incanta cu ceva ce nu il gasim in farfurie, este vorba de un nou concurs cu premii tentante, si posibilitatea de a calatori unde ne-am dorit dintotdeauna. Campania promotionala "Musli Vitalis. Cereale integrale cu super efect de vitalizare" se desfasoara in perioada 1 martie - 7 aprilie 2013.
Pentru a participa la concurs trebuie sa respectati urmatorii pasi extrem de simpli:
- sa intrati pe pagina de facebook https://facebook.com/muslivitalis  si sa accesati aplicatia dedicata campaniei promotionale
- sa raspundeti la o serie de 3 intrebari pentru a-ti testa vitalitatea, iar fiecare intrebare are 30 de puncte
- dupa ce ati raspuns la toate intrebarile trebuie sa postati printr-un share pe wall-ul personal
- pentru a intra in concurs trebuie sa completati formularul de la finalul aplicatiei, ce trebuie sa contina: numele si prenumele, adresa de e-mail (date care vor fi de folos pentru a putea fi contactati in caz ca va numarati printre castigatori)
- in cazul in care veti detine un cod unic primit pe e-mail in urma inscrierii in magazine prin promoterii Dr.Oetker, il puteti inscrie in aplicatie si astfel veti avea 3 sanse in plus la tragerea la sorti.
La tragerea la sorti de la finalul campaniei promotionale vor intra toti participantii indiferent de numar de puncte acumulat in urma raspunsurilor celor 3 intrebari (si nu uitati ca va puteti inscrie doar o singura data in aplicatie). La tragerea la sorti de la finalul campaniei promotionale vor fi extrasi 5 castigatori si 2 rezerve, dupa care veti fi anuntati prin e-mail daca va aflati printre castigatori.
Ce castigati?
Premiile oferite sunt:
- 1 voucher turistic oferit de agentia de turism Perfect Tour (valabil 12 luni de la emitere)
- 4 vochuere electronice in valoare de 500 lei ce le veti putea folosi pe site-ul www.e-mag.ro (valabile 6 luni de la emiterea lor).
Succes tuturor!

Author:

Facebook Comment