Olanda - România unde vedem meciul?

Echipa naţională a României a ajuns, duminică seară, la Amsterdam, pentru meciul cu reprezentativa Olandei, din preliminariile Cupei Mondiale din 2014.

Olanda și România se duelează mâine seară, marţi 26 martie la Amsterdam, în runda a șasea a Grupei D din preliminariile pentru Cupa Mondială de anul viitor.

”Portocala mecanică” e lider detașat, având un parcurs perfect în primele cinci partide și un avans de cinci puncte față de România, care împarte poziția secundă cu Ungaria.

Șansele tricolorilor de a obține un succes pe stadionul Amsterdam ArenA sunt destul de mici, având în vedere diferența de valoare dintre cele două echipe, dar și istoria confruntărilor. Casele de pariuri nu cred nici ele într-o victorie a oamenilor lui Victor Pițurcă, oferind cote de peste 10 la 1 pentru o izbândă a oaspeților.

România și Olanda s-au întâlnit prima oară la Jocurile Olimpice de la Paris, din 1924. Era primul contact al fotbalului românesc cu o formație din vestul Europei, iar batavii nu au avut deloc milă de tricolori, câștigând meciul clar, cu scorul de 6-0. Kees Pijl a marcat de patru ori în poarta României. Fundaşul Dorin Goian nu a făcut deplasarea la Amsterdam, el fiind suspendat pentru meciul cu Olanda, informează site-ul www.prosport.ro. Partida Olanda - România, din grupa D a preliminariilor Cupei Mondiale din 2014, se va disputa marţi, de la ora 21.30, pe Amsterdam ArenA.
La ora actuala ai nostrii se antreneaza din greu cu Piturca , meciul puteti sa il vedeti pe digi sau pe protv.

Author:

Facebook Comment