Steaua risca sa ajunga in liga 2?

Dacă nu va plăti datoria de un milion de euro pe care o are faţă de FCM Bacău, Steaua poate ajunge în liga secundă.

Gruparea FCM Bacău a făcut o adresă la Federaţia Română de Fotbal prin care cere ca Steaua să nu primească licenţa pentru sezonul viitor, dacă nu achită datoria de un milion de euro pe care o are faţă de echipa moldoveană în contul "cazului Baciu". Fostul stelist Eugen Baciu avea o clauză în contract care îi oferea Bacăului 800.000 de euro în cazul în care "militarii" îi reziliau contractul.

"Noi nu mai negociem cu Steaua, vrem banii. Avem şi noi probleme, suntem datori. Nu mai avem ce să discutăm, Steaua trebuie să plătească, altfel nu va juca în cupele europene", a spus preşedintele băcăuanilor, Daniel Scânteie.

Termenul pe care îl au "roş-albaştrii" pentru a soluţiona cazul este 31 martie. FCM Bacău a câştigat deja litigiul la Tribunalul de Arbitraj Sportiv. Dacă problema nu se rezolvă, UEFA o poate exclude pe Steaua din cupele europene.

În prezent, cele două tabere nu par să fie dispuse să facă o înţelegere. Patronul Gigi Becali refuză să plătească banii, iar băcăuanii au declarat că nu vor da înapoi cu demersurile de recuperare a datoriei, indiferent de pedeapsa pe care o va primi Steaua.

Author:

Facebook Comment