Un numar de Parkour la Românii au talent

O nouă emisiune Românii au talent va fi difuzată astăzi de la ora 20:30, la ProTv.

Emoţii de tot felul, talente care mai de care mai neaşteptate şi surprinzătoare, un juriu pus la încercare de numere extraordinare şi un cuplu de prezentatori pus mereu pe şotii vor face din nou deliciul telespectatorilor la început de weekend.


Adrenalina va atinge cote maxime în ediţia de vineri a emisiunii Românii au talent, când doi concurenţi vor reuşi să lase în stare de şoc atât juriul cât şi spectatorii. Cei doi tineri şi-au început timid numărul de parkour, însă nimeni nu se aşteptă la ceea ce avea să urmeze: din senin, concurenţii veniţi la preselecţiile Românii au talent au sărit pe rând peste masa juriului, aterizând direct în sală.

Prezentatorii show-ului Smiley şi Pavel Bartoş au venit şi ei imediat pe scenă, impresionaţi de ceea ce au văzut şi pentru a se asigura că aterizarea celor doi a avut loc în siguranţă. Dacă s-a lăsat sau nu cu accidentări, telespectatorii ProTV vor vedea în această seară.

Parkour (prescurtat PK) este o disciplină care te ajută să treci peste orice obstacol prin găsirea celui mai eficient și mai rapid mod de a ajunge din punctul A în punctul B folosind doar mijloacele propriului corp.

Practicanții acestei discipline se numesc traceur-i. Antrenamentul acestora include elemente din spațiul cotidian (artificial sau natural) cum ar fi balustrade, copaci, clădiri etc. Ei consideră acest gen de antrenament un mod de eliberare din constrângerile impuse de alte sporturi standardizate cât și unul de depășire a limitărilor autoinduse. Parkour este o disciplină fizică inspirată de mișcarea corpului omenesc. Se concentrează pe mișcarea eficientă, neîntreruptă înainte, peste, pe sub, în jurul și prin obstacole (atât naturale cât și artificiale) într-un anume mediu înconjurător. Astfel de mișcare poate apărea sub formă de fugă, sărituri, cățărări și tehnici mai complexe. Scopul parkour-ului este ca practicantul să-și adapteze mișcarea la orice obstacol din calea sa.

Author:

Facebook Comment