Viber aplicatie sa vorbim moca pe telefon

Viber este o aplicație aparuta recent disponibilă pe Android, iOs, WindowsPhone, Blackberry, Bada si care putem apela utilizatorii care au instalată această aplicație, pe baza numărului din agenda noastră telefonică.
Nu trebuie sa platim nimic sau sa ne facem cont totul este moca, bineinteles daca avem un telefon performant putem instala aceasta aplicatie.
Doar la instalare trebuie să activăm aplicația prin introducerea unui cod, pe care îl vom primi instant prin SMS.
Cei care au aplicatia viber instalată pe unul din sistemele de operare enumerate mai sus și îi avem în agenda noastră vor putea fi apelați gratuit sau vom putea să le trimitem mesaje de tip text ori poze.
Viber poate fi folosit și prin intermediul unei conexiuni 3G dar va poate lua din credit si mai recomandat este sa folositi aplicatia cand conectați la internet prin WiFi.
Skype realizează apeluri video la o calitate destul de bună, atât voce cât și video dar viber nu are aceasta optiune video doar voce si mai este un dezavantaj la aceasta aplicatie, nu are optiunea de feedback adica destinatarul apelului nu are aplicația deschisă cel care inițiază un apel sau trimite mesaje nu este informat sub nicio formă că destinatarul nu este “online”, respectiv conectat. Atunci când persoana apelată își va deschide aplicația va observa apelurile și mesajele noastre dar va fi prea tarziu deci aceste 2 dezavantaje ma face sa spun ca Skype este mai bun ca Viber.

Author:

Facebook Comment