Chiar va da Libertatea premiu un milion euro?

Concursul organizat de S.C. RINGIER ROMÂNIA S.R.L (ziarul Libertatea) se desfăşoară în perioada 22 aprilie - 16 iunie, adică pe parcursul a 8 săptămâni consecutive.
În cadrul concursului pot fi câştigate premii săptămânale, acordate în urma unor extrageri săptămânale, şi un premiu mare, acordat la finalul campaniei.

Cum participi la concurs

Pentru a participa la extragerile săptămânale, completează taloanele publicate zilnic în cotidianul Libertatea şi expediază, într-un plic, minimum 5 taloane din cele 7 taloane publicate într-o săptămână (oricare din cele 8 săptămâni ale campaniei), la adresa OP 18, CP 10, Bucureşti, cod 014770. Un plic expediat înseamnă participarea automată la tragerea la sorţi a săptămânii în care au fost publicate taloanele. Mai multe plicuri trimise înseamnă mai multe şanse de câştig!
La extragerea finală, în urma căreia va fi acordat marele premiu al campaniei, participă toți cei care trimit cel puţin un plic cu minimum 5 taloane din cele 7 taloane publicate în ziarul Libertatea într-o săptămână (oricare din cele 8 săptămâni ale campaniei).
SAU
Expediază prin SMS, la numărul 1890*, codul unic, publicat în fiecare vineri, în ghidul TV Libertatea Weekend.
*număr cu tarif normal, disponibil în reţelele Vodafone, Orange şi Cosmote.

Premiile concursului organizat de ziarul Libertatea

• Marele premiu: posibilitatea de a câştiga un premiu în valoare de 1.000.000 de euro cash sau 5.000 de euro premiu garantat.
• Premiile săptămânale: un produs electrocasnic mare, 10 produse electrocasnice mici, 1 DVD player, 1 weekend la munte, 1 weekend la mare, 20 de telefoane mobile dual-sim, 20 de tigăi antiaderente, 50 de seturi a câte 2 produse cosmetice şi 50 de pachete a câte 6 plicuri cu condimente.

Author:

Facebook Comment