Concurs venchi.ro castiga multa ciocolata

Incepand cu data de 17.04.2013 pana la data de 15.06.2013. Extragerea castigatorului va avea loc pana la data de 15.09.2013
Pentru a participa la concurs este necesara inregistrarea pe site-ul www. Venchi.ro in perioada 17.04.2013 – 15.06.2013 completand un formular de participare la concurs cu urmatoarele date: , nume, prenume, adresa de email, greutate corporala si data nasterii si acceptand termenele si conditiile prezentului regulament si consimtind tratamentul datelor personale.
Odata introduse datele solicitate pe pagina oficiala de facebook a utilizatorului va aparea mesajul “Tu cata ciocolata poti manca? Eu m-am inscris pe venchi.ro si pot sa castig echivalentul GREUTATII mele in ciocolata Venchi. Inscrie-te si tu! https://apps.facebook.com/venchiro/?ref=22.
1. te inregistrezi in concurs apasand butonul de mai jos si completand un formular de participare care contine: nume, adresa, email, telefon, data nasterii, greutate.
2. primesti email de confirmare
3. poti sa semnalezi concursul si prietenilor tai: prin email sau share pe facebook. In cazul in care unul dintre cei pe care i-ai invitat in concurs se inregistreaza si castiga, JUMATATE din greutatea premiului este a ta.
4. premiul nu poate depasi 100 kg (cei care au mai mult de 100 kg vor primi doar cantitatea mentionata anterior).
Dupa extragere, castigatorul este anuntat prin email, telefon sau prin posta, la adresa pe care a completat-o in momentul inregistrarii.
Premiul se acorda in termen de 180 zile de la extragere.
Inscrie te si castiga multa ciocolata

Author:

Facebook Comment