Manchester City bate pe Chelsea cu 2 la 1

Manchester City se impune în semifinala cu Chelsea şi merge în finala de pe Wembley unde o va întâlni pe Wigan. Nasri a deschis scorul în minutul 35, Aguero a majorat diferenţa în minutul 47, iar Ba a înscris pentru Chelsea în minutul 66.
Costel Pantilimon a avut două intervenţii incredibile imediat după ce Chelsea a marcat. În minutele 69, respectiv 71, goalkeeper-ul român a avut două parade fenomenale şi a stopat practic o revenire de senzaţie a "albaştrilor". Portarul lui City s-a opus la şuturile lui Mata şi Ba şi a păstrat avantajul minim al echipei sale.
Min. 66 Ba prinde un vole senzaţional şi reduce din diferenţa. Partida este relansată!
Min. 47 Aguero se înalţă mai mult decât Ivanovic şi trimite mingea pe colţul lung.
Min. 35 Nasri deschide scorul! Francezul trimite mingea în poartă la finalul unei faze complicate în careul lui Chelsea.

Chelsea se duelează cu Manchester City pentru unul dintre cele două trofee pe care le mai poate obţine în acest sezon; "albaştrii" continuă cursa pentru Cupa Angliei şi pentru Europa League.

Dacă vor trece de gruparea din Manchester, elevii lui Benitez vor juca marea finală contra celor de la Wigan, care s-au calificat în ultimul act după ce au învins pe Millwall cu 2-0.

La "cetăţeni", Costel Pantilimon este titular. Mancinii păstrează "tradiţia" din acest sezon şi-l titularizează pe român în meciurile din cupele Angliei.

Author:

Facebook Comment