Mesaje de paste. Sms si texte de Paste pentru prieteni

Trimite celor dragi cele mai frumoase mesaje de paste in anul 2013 si fie ca Credinta sa fie in sufletele noastre.
In 2013, Pastele va cadea in data de 5 mai si rar se ma intampla ca pastele sa cada in luna mai normal in luna aprilie dar se va sarbatori Pastele ortodox.
Mesajele de paste au avut intotdeauna un caracter puternic emotional si mereu binevenit si de catre cel care trimitea aceste mesaje de paste dar si de cei care sunt destinatari.
Mesaje de paste. Sms si texte de Paste pentru prieteni si familie.
1.Lumina Pascala prin miracolul ei sa aduca in sufletele noastre liniste, impacare, iubire mai multa, o primavara deosebita ! Sanatate familiilor noastre, mult noroc in tot si toate ! Dumnezeu sa va dea iubirea si binecuvantarea lui!
Hristos a inviat !
2.Sarbatoarea Invierii varsa-n noi speranta, bucurie si nu lacrimi peste intreaga viata. Sarbatoarea si nu masa in lumina ne-a-mbracat, Hristos, nu Iepurasul, pentru noi a inviat! SARBATORI FERICITE!
3.Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!
4.Invierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti.
5.La sarbatoarea Invierii Domnului nostru Isus Hristos ingerii luminii deschid porti, concerteaza, dezumbresc si pogoara spectrul iubirii divine din nou – acest model al intregii creatii – “intru auzitul, vazutul, adanc traitul si intelepciunea truditorului”.
Fie ca toate virtutile crestine sa reinvie in clipa aceasta de gratie, in fiecare dintre noi.
Cu seninatate, limpede adevar si armonie sa ne cinstim unii pe altii, cinstind creatia suprema a lui Dumnezeu. Hristos a Inviat!

Author:

Facebook Comment