Paparazzii nu au ce face acasa

Tinerii care se gandesc sa se apuce de profesia de ziarist ar face bine sa se gandeasca de 2 ori, o munca plina de pericole de tot felul, grea si stresanta, publicarea adevarului despre diverse subiecte mai delicate, sa scrii articole despre vedete mondene siscrierea cat mai corecta a adevarului.
Cea mai nouă victimă a paparazzilor este Miley Cyrus care are in jurul casei ei numai aparate foto care asteapta sa faca vedeta o greseala. Paparazzi traiesc din asta din scrierea articolelor unde critica vedete normal ei sunt invidiosi pe succescul vedetei respective. Surprind o vedeta in momene jenante si o pozeaza se duc la ia si ii cer o suma frumusica de bani ca sa nu puna pozele in ziar sau pe net (santaj).
La noi ajungi vedetă dacă ești prost sau faci pe prostul. Cu cât ești mai prost sau...faci pe prostul ești promovat, pentru că ești amuzant.
Ce sa vad la tv ca Andreea Tonciu are Barna mai mare si ca Maruta vorbeste de nu se mai opreste no scutesc nici pe Simona Gherge o figuranta.
Showbiz-ul la noi e scandal pur, divorț, afirmații dure, false, nefondate etc. pentru mărirea ratingului, iar paparazzi fac orice încât să prindă câteva imagini indiferent de locație, material poza, însă totuși toate informațiile colectate de un paparazzi sunt măsluite pentru a castiga si el o paine, nu oi fi eu vedeta dar as dori sa ma urmareasca un paparazzo pe strada cu aparatul foto mas duce la el si i-as baga paratul pe gat las lua de manuta si las arunca la tomberon. De ce ma pozezi tu pe strada si sa ma dai la tv ca ma scrpinam undeva.

Author:

Facebook Comment