Real Madrid si Chelsea schimbare de antrenori

Infrangerea Realului in meciul din semifinale cu Borussia Dortmund a spulberat visul lui Florentino Perez de a castiga Liga Campionilor cu Jose Mourinho si i-a decis viitorul tehnicianului portughez.

E nebunie totala in zona bancii tehnice a marilor echipe din Europa! Infrangerea drastica din meciul cu Dortmund, 1-4, a clarificat apele la Real Madrid. Jose Mourinho va pleca la finalul sezonului, locul sau pe banca madrilenilor urmand sa fie luat de Carlo Ancelotti. Tehnicianul italian i-a anuntat deja pe seicii de la PSG ca nu va mai continua, din vara, in Franta.
Zvonurile plecarii lui Mourinho de pe Bernabeu au aparut cu ceva timp in urma, dar atat portughezul cat si sefii Realului au mai pastrat o usa deschisa pentru prelungirea angajamentului: castigarea Ligii Campionilor! Cum obiectivul a devenit aproape imposibil dupa infrangerea cu Borussia Dortmund, "Specialul" si Florentino Perez s-au pus de acord in privinta incetarii contractului la finalul sezonului.
Chiar daca si l-ar mai fi dorit pe Mou inca un an la Madrid, Perez si-a dat seama ca portughezul nu mai este dorit de "greii" din vestiar (exista informatiile unui sondaj realizat in cadrul echipei unde 16 fotbalisti si-au manifestat dorinta de a nu mai lucra cu actualul antrenor) si i-a ales deja un inlocuitor in persoana lui Carlo Ancelotti. Italianul va pleca de la PSG cu un titlu de campion, dar si cu o iesire mult prea rapida din Liga Campionilor fata de pretentiile si investitiile facute la echipa.
Nici Mourinho nu va ramane pe tusa! A refuzat nationala Portugaliei pe motiv ca inca nu a venit momentul sa se dedice postului de "selectioner", dar a acceptat oferta venita din partea lui Roman Abramovici. "The Special One" a primit asigurarile necesare in privinta transferurilor si o va antrena pe Chelsea din sezonul urmator.
Ca un bonus, Mourinho va pleca din Spania si cu Radamel Falcao! Din ultimele informatii, Chelsea s-ar fi inteles cu Altetico Madrid pentru suma de 60 milioane de euro. Pentru a mai recupera ceva din investitie, Abramovici se gandeste sa renunte la serviciile lui Fernando Torres, atacant care a avut evolutii sub asteptari in tricoul "albastrilor".

 


Author:

Facebook Comment