Steaua - Rapid un meci cu incidente inainte si dupa meci

Cu doar câteva ore înainte de meciul din Giulești, suporterii celor două echipe s-au întâlnit în centrul Bucureștiului și s-au luat la răfuială.
Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei a dat mai multe declarații despre incident: „A izbucnit o altercaţie între două grupuri. Din primele informaţii au fost suporteri ale celor două echipe, au fugit când au apărut forţele de ordine. Cred că au existat camere de filmat pentru că s-au bătut în zona unui bar. Au fost câteva maşini avariate, au aruncat cu pietre, dar nu au fost persoane rănite", a spus Enache pentru televiziunea sportro.
Meciul dintre Rapid și Steaua, din etapa a 26-a a Ligii 1, se va disputa în această seară, de la ora 20:30, pe stadionul „Giulești-Valentin Stănescu". Înaintea partidei, între cele două echipe este o diferență de 26 de puncte în clasament, giuleștenii ocupând în prezent locul 7, în timp ce Steaua este liderul Ligii I.
Rapid și Steaua este un meci cu un grad mare de incidente ramane de vazut cine va castiga si daca suporteri vor intra pe teren.

Author:

Facebook Comment