Cabron a scos ceva nou PaRap

Cabron ia atitutine în cel mai nou clip al sau, “PaRap”. Rapperul intră în pielea tuturor celor care comentează despre muzica hip hop din România şi îşi manifestă dezaprobarea faţă de cei care judecă fără să gândească.
“Piesa „PaRap” vorbeşte despre nevoia de a nu urî ceea ce nu înţelegem, spunând povestea unui specimen des întâlnit în mediul online – haterul. Acesta poate fi recunoscut cu uşurinţă după numele fals, dar mai ales după atitudinea pe care o adoptă. De regulă, are o părere despre orice şi niciun argument plauzibil”, a declarat Cabron.
Rapperul a mai adăugat:
“Noi, românii, avem tendinţa de a critica tot timpul – o arată şi sondajele ce ne poziţionează pe un loc fruntaş în topul europenilor care apasă butonul de dislike fără a avea un motiv intemeiat. Ne place să urâm gratuit, să îi judecăm pe alţii în loc să ne concentrăm mai mult asupra lucrurilor pe care le avem de făcut.”
Cabron a stat în topurile difuzărilor de pe radio cu hitul “Iarna pe val”, un featuring cu What’s Up şi Iony, iar înainte de această piesă l-am putut asculta pe “Apa”, piesă lansată de Loredana. Tot cu Loredana, dar şpi cu Radu Mazare şi Alex Velea, Cabron a colaborat pentru hitul verii pe litoralul românesc, imnul staţiunii Mamaia.
Poate muzica să schimbe câte ceva în atitudinea oamenilor? Credeţi că mesajul transmis de Cabron va ajunge unde trebuie?

Author:

Facebook Comment