Campanie promotionala Kubeti 2013

Campania promotionala „Tu cum mananci un Kubeti?" se va desfasura pe o perioda de patru saptamani incepand cu data de 8 mai 2013, orele 12:00 PM urmand sa se incheie in data de 5 iunie 2013, orele 11:59 pe website-ul oficial al promotiei ro.kubeti.com.
Promotia se va desfasura in 4 etape
I. Etapa 1: 8 mai – 15 mai 2013
II. Etapa 2: 15 mai – 22 mai 2013
III. Etapa 3: 22 mai – 29 mai 2013
IV. Etapa 4: 29 mai – 5 iunie 2013

Pentru a te inscrie in concurs, trebuie sa-ti creezi un cont valid pe site-ul ro.kubeti.com folosind date personale, adresa de email valida si numar de telefon valid. Un participant se poate inscrie in concurs in oricare din cele 4 etape mentionate anterior.
Dupa crearea contului, incarca in pagina “Contul meu”, materialele ce reprezinta creatii proprii, reprezentand atat imagini cat si videoclipuri sugestive temei “cel mai amuzant mod de a manca Kubeti”.
Incarcarea unui material pe site ro.kubeti.com se poate face din cele doua sectiuni ale website-ului: Pagina de concurs Kubeti Kubz si Pagina de concurs Kubeti Stix, accesibile din pagina Acasa.
Fiecare material, fie el imagine sau clip, va fi moderat inainte de a fi facut public pe site-ul oficial.
Poti incarca maxim 2 imagini si maxim 2 clipuri de-a lungul intregii campanii.
Principalele conditii de inscriere si participare la procedura de desemnare a castigatorilor, sunt:

- crearea unui cont, folosind o adresa de email si un numar de telefon, valide (completarea tuturor campurilor obligatorii din formularele din site)
- urcarea materialelor tip fisier video sau imagine
- respectarea prevederilor Regulamentului

Materialele castigatoare vor fi cele considerate de juriu ca fiind cele mai originale trei clipuri si cele mai originale 3 imagini ale saptamanii respective.
Pe langa aceste 6 premii saptamanale, se vor mai acorda alte doua premii participantilor necastigatori prin care se vor premia imaginea si clipul aflat in varful clasamentului la sfarsitul fiecarei saptamanii de campanie, adica cele care primesc cele mai multe voturi.
Premii: de la iPad Mini, Iphone 4, bicicletă la console Nintendo și Sony, trotinetă sau skateboard.

Author:

Facebook Comment