Ce va manca Gigi Becali in puscarie?

Gigi Becali este încarcerat la Penitenciarul Rahova încă de luni seară,
după ce s-a predat singur, în urma condamnării la trei ani cu executare.
 După prima noapte în închisoare, Gigi a intrat astăzi şi pe meniul
închisorii.
Potrivit România TV, la micul dejun, Gigi a mâncat ceai, margarină, marmeladă şi pâine, la prânz va servi supă cu găluşte şi iahnie de fasole cu cârnaţi, iar cina va fi o tocăniţă de legume.

Gigi Becali, dar şi Victor Babiuc şi Dumitru Cioflină, care împart aceeşi celulă cu el pe perioada de carantină, vor lua la cunoştinţă regulile din penitenciar, dar şi drepturile pe care le au.

Gigi Becali va avea un regim de detenţie semideschis, întrucât are o pedeapsă mai mică de cinci ani de închisoare. Astfel, el se va putea plimba neînsoţit în spaţiile deschise din penitenciar, în timpul zilei celula lui rămâne deschisă şi îşi poate organiza timpul mai liber decât alţi deţinuţi.

Totodată, Gigi Becali poate munci în afara penitenciarului, dacă îşi va găsi un loc de muncă. El va lucra sub pază, supravegheat de agenţi ai penitenciarului neînarmaţi.

De asemenea, Gigi Becali are dreptul să primească vizite, ca orice alt deţinut. În plus, latifundiarul poate participa la cursuri, iar acest lucru îl va ajuta să scurteze pedeapsa. Se pare că dacă va urma un curs de pregătire timp de şase luni, el va scăpa de o lună din pedeapsă.

Author:

Facebook Comment