Ciocolata Heidi te trimite in excursie

Promotia va incepe pe data de 15 mai 2013, ora 00:00:01 si va dura pana la 31 august 2013, ora 23:59:59
Prin Produse Participante se va intelege oricare din urmatoarele produse comercializate de catre Organizator pe piata din Romania:
- Heidi SummerVenture Himalaya
- Heidi SummerVenture Mexico
- Heidi SummerVenture Sicilia
ale caror ambalaje se se vor distinge prin:
a) simbolul promotional in forma de stampila afisat in partea frontala a ambalajului care contine mesajul „CASTIGA EXCURSIILE VERII”
b) caseta promotionala afisata pe verso ambalajului cu informatii despre Promotie, premii, modalitate de inscriere/validare
c) un cod alfanumeric unic din 7 caractere, necesar inscrierii in Promotie care se gaseste tiparit in interiorul pachetului.
In cadrul Promotiei vor fi acordate urmatoarele premii, conform mecanismului descris la Art. 7 de mai jos:
- 100 premii instant constand in seturi fondue pentru ciocolata in valoare de 49 RON (TVA inclus), conform pozelor cu titlu de prezentare de la sectiunea Premii disponibila pe www.excursiile-verii.ro.
3 premii mari, fiecare premiu constand intr-o excursie de 7 zile consecutive, pentru doua persoane si includ transport dus-intors cu avionul, taxele de aeroport, cazare la hotel de 4* pentru 6 nopti cu mic dejun inclus si o atractie locala. Valoarea medie a unei excursii este de aproximativ – 19.303 RON (TVA inclus).
Destinatiile celor 3 excursii sunt: New Delhi (India), Cancun (Mexic) si Catania (Italia).
Savureaza o Heidi si castiga

Author:

Facebook Comment