Concurs promotii-oetker.ro/gelfix2013 castiga excursii

Produsele Dr. Oetker participante la prezenta Campanie sunt:Gelfix Clasic 1:1, Gelfix Extra 2:1, Gelfix cu îndulcitor din Stevia, Gelfix Super 3:1, Gelifiant cu fructoză dietetic, Pikant fix iute și Pikant fix dulce-acrişor.
Participanţii la prezenta Campanie Promoțională trebuie:
1. Să achiziționeze oricare două produse participante la prezenta campanie în perioada 20.05.2013 – 20.10.2013. Cele două produse participante trebuie să fie achiziționate pe același bon fiscal;
2. Să înscrie bonul fiscal în perioada campaniei prin următoarele metode:
Pe web: prin accesarea website-ului www.oetker.ro și completarea formularul online de înscriere. Formularul online de înscriere trebuie completat cu datele personale (nume, prenume, data nașterii, adresa de domiciliu, număr de telefon, adresă de e-mail), datele bonului fiscal care atestă achiziția celor două produse participante (număr și data emiterii bonului) și denumirea celor două produse participante achiziționate.
Prin poştă: trimiţând datele personale (nume, prenume, data nașterii, adresa de domiciliu, număr de telefon, adresă de e-mail) şi datele bonului fiscal care atestă achiziția celor două produse participante (număr și data emiterii bonului) la O.P. 48, C.P. 70, București.
Descrierea premiilor:
Cântar de bucătărie Heinner Quick 3000 are următoarele caracteristici: culoare alb, display LCD.
Ustensile pentru curăţarea fructelorconține: 1 instrument pentru tăierea în fâşii a cojilor de citrice; 1 cupă pentru formarea bilelor din miez de fructe; 1 cutit; 1 instrument pentru îndepărtarea cotorului.
Boluri pentru dulceaţă şi murături: Setul conține 4 boluri dinsticlă securizată.
Răzătoare multifuncțională: Aparatul mărunțitor,răzătoarea Nicer Dicer este un ajutor de baza unic și special de bucătărie.Mărunțește legumele și fructele în diverse forme și datorită recipientelor incluse se pot păstra tăiate pentru a nu se împraștia.
Cronometruși șorț de bucătărie: Cronometrul de bucătărie este digital magnetic. Șorțul este din tercot uni roșu cu branding Dr. Oetker inclus.
5 excursii in Grecia, Spania, Turcia, Cipru, Austira

Cumpara Gelfix si castiga

Author:

Facebook Comment