Rapid in divizia B, oficial

Membrii Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de Licenţiere nu au acordat grupării giuleşteane licenţa pentru ediţia viitoare a Ligii I, a anunțat la Realitatea TV Dumitru Dragomir, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, în cadrul emisiunii Realitatea la Raport.
Rapid Bucureşti, „U” Cluj şi CS Drobeta Turnu Severin nu au primit licență pentru ediţia viitoare a Ligii I, a anunțat la Realitatea TV Dumitru Dragomir, președintele Ligii Profesioniste de Fotbal, în cadrul emisiunii Realitatea la Raport. 
Instanţa de fond a Sistemului Naţional de licenţiere din cadrul Federaţiei Române de Fotbal a respins dosarul FC Rapid privind acordarea licenţei pentru ediţia 2013-2014 a Ligii I, iar gruparea giuleşteană a atacat decizia la Comisia de Apel, dar nici aici nu au avut câştig de cauză.
După data de 10 mai, cluburile care nu au primit licenţă pot ataca decizia Comisiei de Apel a Sistemului Naţional de licenţiere la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne care trebuie să se pronunţe până în 31 mai când se încheie procedura de licenţiere.

Author:

Facebook Comment