Şerban Huidu şi-a închis blogul, vezi de ce

Reacțiile lui Șerban Huidu în legătură cu închiderea patronului Stelei, Gigi Becali, a încins spiritele în blogosferă. Pe site-ul personal, fostul câtcotaș a primit o sumedenie de injurii, așa că acesta a recurs la un gest extrem.
Șerban Huidu a dat pe blogul personal replica celor care au susținut că și-a manifestat bucuria în cadrul emisiunii pe care o are la radio, în legătură cu închiderea lui Gigi Becali, în dosarul schimbulu de terenuri cu MApN.
Fostul cârcotaș nu numai că a negat aceste informații, dar a și criticat acea patre a presei care a publicat știrea, fără să o verifice, punându-i în gură, susține el, ”aberațiile unui neica-nimeni”.
Reacția lui însă a atras peste 300 de replici, motiv pentru care Șerban Huidu, sătul de înjurii probabil, și de un dialog care nu duce nicăieri, și-a închis blogul.
”Ești de o ipocrizie absolut înfiorătoare. Rămâi același om de nimic, mic, prost, îngâmfat. Ce-ai făcut în viața ta, prostule? Ai râs de alții, apoi de prost ce-ai fost ai intrat într-un stâlp, pe urmă ai omorât trei oameni, n-are relevanță dacă ai vrut sau nu.Te-ai ascuns în spatele avocaților, familiile celor pe care i-ai ”killerit” sunt vai de mama lor, cu banii luați, iar tu mai vii și faci pe moralistul.Tu nu esti jurnalist, n-ai fost niciodata, ești doar un chibiț ordinar", i-a scris un cititor.
Un alt vizitator al blogului a folosit însă un limbaj mult mai dur.
”Măi Huidu ești un mic animal, un frustrat de Berceni care nu avea jucării când era mic. Fă-ți un bine și scutește-ne. Copiilor tăi le e rușine de tine", sunt rândurile care pot fi reproduse din postarea cititorului.

Author:

Facebook Comment