Alexandra Stan amenintata de Marcel sa isi retraga plangerea?

Deși în prezent se află la spital, medicii încercând să o pună pe picioare, Alexandra Stan încă se simte în pericol. Și asta pentru că Marcel Prodan, cel care sâmbătă seara a bătut-o crunt, ar fi luat legătura cu ea și ar fi amenințat-o.
Alexandra Stan le-a promis fanilor că se va reface și va reveni în forță. Aflată în spital, medicii încearcă să o pună pe picioare, timp în care artista încearcă să-și regăsească și liniștea sufletească. Acest lucru însă pare destul de greu de realizat, deoarece Marcel Prodan, agresorul ei, ar fi luat din nou legătura cu ea.
Vedeta trăiește în continuare în tensiune, pentru că impresarul ar fi sunat-o recent și i-ar fi cerut, amenințând-o, să-și retragă plângerea depusă la poliție
„Continuă să fie ameninţată pentru a-şi retrage plângerea", au spus sursele, care au lăsat de înțeles că vedeta ar fi fost contactată de acesta și după ce ea a depus la poliție plângerea împotriva lui. 
Alexandra Stan a fost bătută crunt sâmbătă seara de managerul ei, în urma unor certuri în mașină, legate de bani. După ce a fost lovită, solista a coborât din mașină, discuția aprinsă a continuat și pe marginea drumului, managerul ei fiind la fel de agresiv ca și până atunci. Norocul vedetei a fost că exact în acel moment pe lângă ei a trecut un echipaj al poliției, care a salvat-o din mâinile agresorului.
Sâmbătă seara o veste îi punea pe jar pe fanii Alexandrei Stan. "Alexandra Stan a fost implicată într-un accident. În prezent se recuperează. Vom reveni cu informații", a anunțat managerul pe pagina ei oficială de Facebook, fără a preciza despre ce fel de incident este vorba.

Author:

Facebook Comment